Comunicate de presaMedia

TLDE dă startul alegerilor europarlamentare!

By 2 februarie 2019 No Comments

Sâmbătă, 2 februarie 2019, a avut loc ședința Delegației Permanente a TLDE, principalul subiect dezbătut în cadrul ședinței fiind pregătirea alegerilor europarlamentare.
Liderii TLDE au dat start competiției interne pentru promovarea a 10 tineri pe lista de candidați a ALDE la alegerile europarlamentare. Totodată, aceștia vor străbate toate județele țării, alături de candidații ALDE, în cadrul proiectului TLDE – EUROCARAVANA DEMNITĂȚII. Astfel, organizația de tineret a ALDE rămâne consecventă în promovarea tinerilor competenți în poziții politice importante, atât pe plan intern, cât și european.
De asemenea, în perioada 14-17 Februarie, se va desfășura Școala Politica de Iarnă a TLDE, Uniunea Europeană – O construcție liberală, care va fi dedicată elementelor de actualitate de la nivelul Uniunii Europene precum prezentarea instituțiilor și a procesului decizional de la nivelul Uniunii Europene (Parlamentul European, Consiliul European, Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană etc.), reflecția asupra viitorului Uniunii, implicațiile procesului de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, tranziția spre un nou ciclu legislativ ca urmare a alegerilor europene şi, implicit, finalul de mandat al Comisiei Europene și al Parlamentului European.

Departamentul de Comunicare TLDE